کاشت ناخن و نکات مهم مراقبت از آن

کاشت ناخن و نکات مهم مراقبت از آن
8 مهر 1402 بدون نظر 6 دقیقه
اشتراک گذاری:

آنچه در این مطلب می خوانید :

کاشت ناخن امروزه یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین روش ها برای داشتن ناخن هایی قوی و بلند است. با این روش شما می توانید در هر طول و شکلی ناخن خود را طراحی کنید. کاشت ناخن می تواند به خوبی در زیبایی دست های شما تاثیرگذار باشد.

کاشت ناخن امروزه یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین روش ها برای داشتن ناخن هایی قوی و بلند است. با این روش شما می توانید در هر طول و شکلی ناخن خود را طراحی کنید. کاشت ناخن می تواند به خوبی در زیبایی دست های شما تاثیرگذار باشد اما در کنار مزایا، معایب خاص خود را هم دارد در اینجا ما می خواهیم شما را با کاشت ناخن آشنا کنیم تا انتخاب بهتری داشته باشید.

 

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن فرایندی است که با ژل بر روی ناخن طبیعی ساخته می شود و سپس ناخن کار با استفاده از ابزار های مناسب به ناخن شما فرم و شکل می دهد. به طور کلی دو روش کاشن ناخن با اکریلیک و ژل وجود دارد که در کاشت ناخن های اکریلیک با ترکیب مواد با یکدیگر ساخته می شود و این ترکیب لایه محافظتی ایجاد می کند که بر روی ناخن های طبیعی شما قرار می گیرد و ناخن کار می تواند با تراشیدن، آن را به شکل دلخواه شما تغییر دهید. در مقابل کاشت ناخن با ژل قرار دارد این روش جایگزین بسیار خوبی برای کاشت اکریلیک به حساب می آید هرچند که این روش بی عیب نیست اما مانند کاشت اکریلیک به ناخن شما صدمه وارد نمی کند چرا که مواد بکار رفته در این کاشت از قوام نرم تر و حالت پذیر تری نسبت به اکریلیک برخوردار است اما در عوض ماندگاری آن کمتر است.

13 گام کاشت ناخن 

گام اول: ناخن هایتان توسط ناخن کار با استون تمیز و پاکسازی می گردد.

گام دوم: ناخن های شما را به اندازه مناسب کوتاه می کند.

گام سوم: سطح ناخن شما را با استفاده از بافر سوهان می کشد.

گام چهارم: پوست ناخن شما را، لاک مانیکور می زند و با استفاده از ابزار مخصوص پوست اطراف را کنار می زند.

گام پنجم: تیپ ناخنی را که متناسب ناخن شماست انتخاب می شود و کمی چسب به تیپ و ناخن می زند.

گام ششم: ناخن کار انتهای تیپ را در وسط ناخن قرار می دهد.

گام هفتم: ناخن کار اضافه تیپ را برش می دهد و آن را سمباده می کشد

گام هشتم: از ضد قارچ و پرایمر استفاده می کند.

گام نهم: قلم مو را بر روی لیکویید و پودر برده و با آن فاصله بین ناخن و تیپ را پر می کند.

گام دهم: با قرار دادن مواد مخصوص بر روی تیپ، آن را شکل می دهد. این مواد را نباید بر روی پوست انگشت گذاشت.

گام یازدهم: بعد از مدتی استراحت بگذارید مواد خشک شوند.

گام دوازدهم: در اینجا ناخن کار مرحله سوهان زنی را شروع می کند. 

گام سیزدهم: در نهایت از روغن مخصوص ناخن استفاده می کند و آن را طراحی و دیزاین می کند.



آیا کاشت ناخن بی خطر است؟

کاشت ناخن می تواند در صورت عدم مراقبت عوارض جانبی داشته باشد از جمله این عوارض می توان به عفونت ناخن اشاره کرد. از آنجایی که فرایند کاشت ناخن به مواد شیمیایی و ژل های سخت نیازمند است می تواند زمینه را در صورت عدم رعایت بهداشت، مراقبت و مواد بی کیفیت برای عفونت های ناخن فراهم کند. اگر شما ناخن هایتان را به صورت مکرر تمیز نکنید میکروارگانیسم هایی مانند باکتری، قارچ و مخمر می تواند در بین شکاف بین ناخن ها رشد کند و ناخن های سبز و آبی برای شما پدید بیاورند. این لکه ها از شایع ترین علائم برای عفونت است. اگر ناخن های عفونی درمان نشوند ممکن است باعث ایجاد عفونت پوستی شدید شوند. از طرفی استفاده مداوم از این مواد شیمیایی ممکن است باعث شکننده شدن و تحریک پوست شما شود همچنین ناخن کار ممکن است انگشتان شما را حدود 10 تا 20 دقیقه در استون خیس کند این ماده ناخن های طبیعی را خشک می کند و در نهایت موجب تحریک پوست می گردد علاوه بر این ناخن ها را بیش از حد شکننده و نازک می سازد.

 

 

نکاتی برای مراقبت از ناخن‌ها 

  • توصیه می شود که اگر شما قبلا عفونت قارچی یا باکتریایی داشته اید به هیچ عنوان سمت کاشت ناخن نروید.
  • برای جلوگیری از ایجاد عفونت می توانید از ناخن کار خود بخواهید که ناخن ها را بیش از حد کوتاه نکند. این کار می تواند به شما در جلوگیری از ایجاد عوارض جانبی کمک شایانی کند.
  • سعی کنید بین جلسات حداقل 2 ماه فاصله بگذارید چرا که این کار به بهبود ناخن های شما کمک می کند و از قرار گرفتن مکرر در معرض مواد شیمیایی جلوگیری می کند.
  • از مکمل های طبیعی و مولتی ویتامین ها برای بهبود ناخن هایتان استفاده کنید.

در نتیجه:

داشتن ناخن هایی نامرتب برای جلوه و زیبایی دست های شما مناسب نیست گاهی اوقات شما می خواهید در مهمانی یا مراسمی شرکت کنید و وقت رسیدگی به ناخن هایتان را ندارید به همین خاطر کاشت ناخن می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد اما در صورت عدم مراقبت و رسیدگی به ناخن ها می تواند زمینه را برای آسیب به ناخن ها فراهم کند. بنابراین برای انجام این کار علاوه بر مراقبت پیش یک ناخن کار ماهر بروید تا از کیفیت مواد و حرفه آن مطمئن باشید.

 

برای ثبت دیدگاه، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید